Düzenlenen Açılışa, AK Parti Mersin Milletvekili Ali Cumhur Taşkın'ın yanı sıra Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ayhan Kızıltan, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Hamit İzol, Sabah Lokantası Kurucusu Adnan Gündoğdu ve iş dünyasının önemli isimleri katıldı. 

Akdeniz Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Kurucularından Dr. Dt. Bülent Alper yaptığı açılış konuşmasında davetlilere teşekkür ederek, "Akdeniz Dental Grup olarak Adana ve Mersin'de hizmet vermekteyiz. Yenişehir şubemizden sonra Mezitli şubemize de kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Pandeminin fazla olduğu dönemde halk sağlığına hizmet vererek, devletin yükünü de alarak insanlara diş sağlığnda hizmet vermeye devam ediyoruz. İnşallah sizlerle daha iyi günleri göreceğiz. Bu gün burada bizleri yalnız bırakmayan tüm davetlilere teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.

AK Parti Mersin Milletvekili Ali Cumhur Taşkın'da yaptığı konuşmada Akdeniz Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Kurucularını Mersin'e yaptıkları sağlık yatırımlarından dolayı tebrik ederek başarı dileklerini iletti. MTSO Başkanı Ayhan Kızıltan ve MTSO Meclis Başkanı Hamit İzol'da kısa bir konuşma yaparak başarı dileklerini iletti. 

Kesilen kurdelenin ardından protokol heyeti Akdeniz Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nin VİP diş koltuğuna oturarak poz verdi. Pandemi kurallarına uygun olarak gerçekleştirilen açılış kısa süre sonra sona erdi. 

Editör: Barış Köksal