Ziyaret sırasında konuşan AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Hacı Özkan, Cumhurbaşkanlığı Sistemi Halk Oylamasında sandıktan ‘evet’ oyunun çıkacağından emin olduklarını ifade ederek, ‘Bugün Türkiye çapında teşkilatlarımız sahada vatandaşlarımıza Anayasa maddeleri ile ilgili bilgi veriyorlar. Biz de Mersin’de Mezitli teşkilatımız ile birlikte üzerimize düşeni yapıp, kapı kapı gezerek yeni anayasanın Türkiye için neden bu denli önemli olduğunu anlatmaya çalışıyoruz’ dedi.

AK Parti Mezitli İlçe Başkanı İhsan Gültekin ise, ‘Cumhuriyet tarihi boyunca 2 ay bile süren hükümet dönemlerini yaşadık. Fakat bugün geriye dönüp bakıldığında tek başına iktidar olarak göreve gelen hükümetlerin çok daha başarılı olduğunu gördük. Türkiye aynı ideolojik görüşe sahip olan Başbakan Bülent Ecevit ve Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer’in tartışmasını bile gördü. Hâlbuki Ahmet Necdet Sezer’i seçtiren başbakandı. Türkiye artık 2 adamlı dönemden çıkmalı. Daha güçlü bir Türkiye için, daha güçlü bir ekonomi için, tek devlet, tek millet için, terör olaylarının artık son bulması için 16 Nisan’da vatandaşlarımızdan ‘evet’ oyu bekliyoruz’ dedi.

Mersin GİAD eski Başkanlarından Alper Gürsoy ziyaretlerinden dolayı Milletvekili Hacı Özkan ve İlçe Başkanı İhsan Gültekin’e teşekkür etti.


 

Editör: Barış Köksal