2019 Seçimleri kapsamında çalışmalarını başlatan AK Parti Mezitli ilçe teşkilatı saha çalışmalarını yoğun bir tempo ile sürdürüyor. Mezitli bölgesinde esnaf ziyaretlerini sıklaştıran AK Parti Mezitli, sorunları tek tek dinleyerek çözüm üretmeye çalışıyor. 2019 yerel seçimlerinde büyükşehiri ve 13 ilçe belediyesini kazanmak istediklerini belirten AK Parti Mezitli İlçe Başkanı İhsan Gültekin, 'Halkımızı AK belediyecilik ile buluşturmak için çok çalışıyoruz' dedi.

Yönetim kurulu toplantılarında yöneticilere seçim süreci ile ilgili direktifler veren başkan Gültekin, sürecin titizlikle yürütülmesi gerektiği hususunda parti mensupları ile istişarede bulunuyor. Hemen hemen Mezitli bölgesindeki tüm etkinliklere ve törenlere katılım sağlayan Başkan Gültekin ve ilçe yöneticileri her fırsatta halkın sorunlarını dinleyerek sorunun çözümü için ilgili yerlere başvuruyor. 

'Daha yaşanılabilir, sorunsuz bir Mezitli için var gücümüzle çalışıyoruz' diyen başkan Gültekin, 'Bizler AK davamızın sonuna kadar arkasında olarak vatandaşlarımızın ve esnaflarımızın sorunlarını sadece dinlemekle yetinmeden ilgili yerlerle görüşmeler ve istişareler yaparak sorunların ve sıkıntıların çözümünün takipçisi oluyoruz. 1 vatandaşımızın bile sorunu çözülse gerek ilçe yöneticilerimizin, gerek benim akşam eve gittiğimizde kafamızı yastığa rahat koymanın huzurunu hiçbirşeyle örtüştüremeyiz. Bu açıdan kutlu bir davanın neferleriyiz ve bununla övünüyoruz. Sayın Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın direktifleri ile gerek saha gerekse idari çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz' ifadelerini kullandı. 

Editör: Barış Köksal