AK Parti Mezitli'de her hafta gerçekleştirilen halk günü toplantıları devam ediyor. Halkın sorununu dinleyerek çözüm aramaya devam eden AK Parti Mezitli İlçe Başkanı İhsan Gültekin, vatandaşlar ile yakından ilgileniyor. Parti ilçe binasına ziyaretlerde bulunan vatandaşlar Başkan Gültekin ile istişarede bulunarak sorunlarına çözüm arıyorlar.
 
Halk günlerini yoğun bir tempo ile sürdüren AK Parti Mezitli İlçe Başkanı İhsan Gültekin, vatandaşların sorunlarına ellerinden geldiği kadar çözüm üretmeye devam ettiklerini belirterek, 'Her hafta düzenlediğimiz halk günü toplantıları ile sorunlarını dinleyerek, sorunların ciddiyetine göre çözüme kavuşturma konusunda elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Buraya gelerek destek isteyen kardeşlerimize hiçbir ayrım gözetmeksizin eşit bir şekilde yardımcı olmaya çalışıyoruz.

Genellikle karşılaştığımız konu işsizlik konusu oluyor. İş sahibi olmak isteyen vatandaşlarımızı yapabilecekleri işleri göz önünde bulundurup analizini yaptıktan sonra işverenler ile bir araya getiriyoruz. Vatandaşlarımıza ekmek kapısı aralamak bizleri son derece memnun ediyor' ifadelerini kullandı.
 
Editör: Barış Köksal