Adalet ve Kalkınma Partisi (AK PARTİ) Mersin İl Başkanlığı'na atanan İsmail Taşpınar, ilk açıklamasını yaptı.

Bir kaç saat önce görevi aldığını ve hala genel merkez binasında olduğunu söyleyen İl Başkanı İsmail Taşpınar,"Sayın Başbakanımız görevi bize tebliğ etti. Bundan sonraki süreçte partimizi amacımız büyütmek. Geçmişte partimizde görev almış herkesle partimizi Mersin'de büyütmek için çalışacağız. Bir iki hafta içerisinde yönetim kurulumuzu oluşturacağız. Bugüne kadar emek veren tüm arkadaşlarımıza teşekkür edeceğiz. Hepsiyle beraber istişare edeceğiz, görüşmeye devam ederek inşallah partimizi Mersin'de birinci parti yapacağız. Amacımız bu" ifadeleri kullandı.

 Taşpınar, "Tecrübelerden istifade edeceğiz"

 Parti içinden gelen İsmail Taşpınar, "Geçmişte merkez ilçe yöneticiliği ve ilçe başkanlığı yaptım. İl başkan yardımcılığı yaptım. Bunlar bizim için önemli tecrübelerdir. Hem bu tecrübelerden istifade edeceğiz hem de benden de tecrübeli arkadaşlarımızı ekibimize katarak hep beraber partimizi önümüzdeki 2 seçime götüreceğiz. Kendimize İnşallah güveniyoruz. Allah bize güvenenleri mahcup ettirmesin" dedi.

 Taşpınar, "Bazı ilçeler değişecek"

 İlçe başkanlıklarında değişikliklerin de olacağının sinyalini veren İl Başkanı Taşpınar, "Bazı ilçelerimizde değişikliklere gideceğiz. Bu konuyla alakalı henüz bir planlama yapmadık" şeklinde konuştu.
Editör: Barış Köksal