ASKON Mersin Şube Başkan Vekili Akbaş, 2019 yerel seçimlerinin Türkiye açısından büyük bir öneme sahip olduğunu belirterek, vatandaşların demokratik bir seçim için oy kullanmaları gerektiğinin altını çizdi. 

Akbaş, ‘2019 yerel seçimleri ülkemiz ve bölgemiz adına büyük bir öneme sahip. Türkiye’nin ve Mersin’in kalkınması adına göreve gelecek başkanların kenti ilgilendiren sorunların çözümüne ilişkin birlik ve beraberlik içerisinde hamleler yapması gerekiyor. Eğer bu sağlanırsa Mersin’in önüne çıkan engeller kolayca aşılacaktır. Demokratik bir ülke olduğumuzu kullanılan oy oranı ile tüm dünyaya göstermemiz gerekiyor. Bunun için her birey sandığa gitmelidir’ dedi.

‘YEREL YÖNETİMLERE BÜYÜK GÖREVLER DÜŞÜYOR’

Seçim sonrasında göreve gelecek yerel yönetimlerin Mersin için çok çalışması gerektiğine dikkat çeken Adnan Akbaş, ‘Mersin’in ileriye taşınması adına göreve gelecek yerel yönetimlerin azimle, kararlıkla çalışarak, kenti ve iş dünyasını ilgilendiren konularda kent lobisinin de fikirlerini önemsemesi gerekiyor. Projelerle Mersin’in kalkınması ancak güç birliği yapılırsa mümkün olacaktır. Seçim sonunda parti gözetmeksizin rekabetin bir kenara bırakılıp güç birliği ile hareket edilmesi gerekiyor’ dedi.

Editör: Barış Köksal