Adriana Lima, Alman Futbolcu Khedira ile Tatil Yapıyor
Adriana Lima, jet sosyetenin yeni uğrak noktası haline gelen Yunan Adası Mykonos'ta arkadaşları ve Alman futbolcu Khedira ile birlikte tatilin keyfini çıkarıyor.

RAHAT DAVRANIYORLAR

Lima ve Khedira birlikte tatil yapıyor. Çift Mykonos'da beraber yemek yerken görüntülendi. İkilinin yemek yerkenki rahat tavırları dikkatlerden kaçmadı. Adriana Lima sahilde bulundukları süre boyunca güneş gözlüğünü çıkarmadı.

SÜREKLİ PAYLAŞIM YAPIYOR

Güzelliğiyle tüm dünyada adından sıkça söz ettiren ünlü top model, tatil sırasında da şahsi instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarla hayranlarından ayrı kalmıyor.

TÜM DİKKATLERİ ÇEKTİ

34 yaşındaki ünlü top model kırmızı bikinisi ile Mykonos'ta da tüm gözleri üzerine çekmeyi başardı. Güneşin ve denizin tadını çıkaran ünlü güzel, Alman futbolcu Sami Khedira ile güneşlenirken bol bol sohbet etti.



Kız arkadaşlarıyla da denizde eğlencenin tadını çıkaran Lima'nın fiziği her zaman olduğu gibi görenleri büyüledi.

YÜZÜNÜ KAPATARAK GÜNEŞLENDİ

Kırmızı bikinisini metalik gümüş ojeleri ve bileklikleriyle tamamlayan Lima, güneşin altından buz gibi kokteyllerin tadını çıkardı. Bir süre sonra güneşten rahatsız olan ünlü güzel, bir süre de yüzünü peçete ile kapatarak güneşlendi ve sahilde bol bol yürüyüş yaptı.

 



Kaynak: Haberler
Editör: Barış Köksal