'Aşk Yeniden' dizisinde karı kocayı canlandıran Özge Özpirinçci ve Buğra Gülsoy sevgilileriyle tatile çıktı. Grubun paylaştığı video kısa sürede beğeni rekoru kırdı.

FOX TV ekranlarında yayınlanan 'Aşk Yeniden' dizisinin Zeynep'i Özge Özpirinçci ve eşi Fatih Şekercizade'yi canlandıran Buğra Gülsoy tatile çıktı. Diziye verilen arayı fırsat bilen ikili, sevgilileri Burak Yamantürk ve Nilüfer Gürbüz ile birlikte soluğu sahil kenarında aldı. Grup tatilden çektikleri fotoğrafları sosyal medya hesaplarından paylaştı.

352 BİNDEN FAZLA BEĞENİ

30 yaşındaki Özpirinçci'nin "bi atlayip cikicam" cumlesini fazla ciddiye aldiysak zaar notuyla paylaştığı video kısa sürede 352 binden fazla beğeni aldı. Buğra Gülsoy'un (34) sevgilisi Nilüfer Gürbüz'ün iki paylaşımı ise 3 binden fazla beğeni topladı.

TANGA TARTIŞMASI

Instagram'ın yeni aplikasyonu Boomerang ile çekilen video çok sayıda da yorum aldı. Buğra Gülsoy'un sevgilisi Nilüfer Gürbüz'ün tanga bikinisi Özpirinçci'nin takipçileri arasında tartışma çıkardı. Bazıları Gürbüz'ün tanga bikini tercih etmesini çok avrupai bulurken, bazıları da 'kimseyi ilgilendirmez' diyerek tepki gösterdi. Kaynak: Haberler

Editör: Barış Köksal