Arjantinli pop grubu Tan Bionica'dan Chano Charpentier (34), özel hayatı ve uyuşturucu hakkında samimi bir röportaj verdi. Röportajın sonunda bayan muhabiri tutkulu bir şekilde sarılıp öptü.

"UYUŞTURUCULAR HER ŞEYİ MAHVEDİYOR"

Chano, Tan Bionica grubunun dağılacağı hakkında çıkan söylentilere cevap vermek için ayrıca uyuşturucu bağımlılığına dair çok içten bir röportaj verdi. Chano; "Durumu düzeltmek için bütün uyuşturucuların yasal hale gelmesi gerektiğine inanıyorum. Bütün uyuşturucuları denedim. Başlangıçta her şey mükemmel. Ama sonra seni mahvediyor. İnsanlarla olan bağlarını kopartıyor, ailenle olan bağını koparıyor, her şeyle olan bağını koparıyor. Bir uyuşturucu bağımlısı hastanede, cezaevinde ya da ölerek tükenip giderken, kendini bağımlılıktan kurtaransa başarılı olarak etiketleniyor." sözleriyle uyuşturucular hakkındaki düşüncelerini ifade etti.

FESTİVALDE YAŞANAN TRAJEDİYİ DİLE GETİRDİ

Chano, röportajında Arjantin'in Buenos Aires şehrinde düzenlenen Time Warp festivalinde yaşanan beş trajik ölüme de değindi. Genç müzisyen; "Elektronik müzik partilerinin burada yapılması güzel, fakat uyuşturucu bağımlılarının kendilerini kontrol edebileceğini zannetmiyorum." açıklamasıyla yaşanan trajediye dair fikirlerini dile getirdi.

RÖPORTAJI TUTKULU BİR ÖPÜŞMEYLE SONLANDIRDI

Bu açıklamaların hemen sonrasında ünlü müzisyen kendisiyle röportaj yapan muhabir Carolina Haldemann'ın yüzünü kavrayarak tutkulu bir şekilde öptü. Muhabir ani gelen öpücük karşısında istifini bozmadan, hatta müzisyenine ayak uydurarak öpüşmeye devam etti, ta ki yayından alınana kadar. Haldemann daha sonra bu tutku dolu anların görüntülerini kişisel sosyal medya hesabından gururla paylaştı.

Kaynak: Haberler
Editör: Barış Köksal