MMA dövüşçüsü War Machine (Savaş Makinesi) porno yıldızı eski sevgilisini kaçırıp tecavüz ettiği için 36 yıl hapis cezasına çarptırıldı!
 
‘Şimdiye kadar kendimi öldürmeliydim’ diyen MMA dövüşçüsü War Machine, eski sevgilisini kaçırdığı ve tecavüz ettiği gerekçesiyle neredeyse ömür boyu hapis yatacak.
 
Mahkeme kararı ile adını War Machine (Savaş Makinesi) yapan Jonathan Paul Koppenhaver 36 yıllık cezaya çarptırıldı. Şimdi 35 yaşında olan dövüşçü, hapisten ancak 71 yaşında çıkabilecek.
 
War Machine, 2014 yılının mart ayında eski kız arkadaşını kaçırıp, saldırırken öldürmekle tehdit etmekle suçlanıyor.
 
Deneyimli dövüşçü, ölümcül silah kullanarak hırsızlık yapma ve cinsel istismardan suçlu bulunmamıştı.
 
 
 
Las Vegas jürisi cinayete teşebbüs ve ölümcül silah kullanarak öldürmeye çalışmak suçlarının üzerinde yoğunlaşmıştı. Bu suçlamalar üzerine herhangi bir karar veremediler ve savunma yeni bir yargılama talebinde bulundu.
 
Pazartesi günü mahkemede sıkıntılı geçmişi hakkında konuşan 35 yaşındaki dövüşçü, Nisan ayında yattığı Massachusetts cezaevinde intihar eden NFL oyuncusu Aaron Hernandez’den bahsederek ‘Kendimi şimdiye kadar öldürmeliydim. Şu anda Aaron Hernandez’in yanındaki bir pisliğin için yatıyor olmamam için hiçbir sebep yok. Bu yüzde yüz doğru’ şeklinde konuştu.
 
 
 
Eski sevgilisi Christy Mack, ‘Hapisten çıkarsa beni öldürür’ diyerek korksa da; War Machine fazlasıyla pişman olduğunu, ‘Bir günüm bile pişman olmadan geçmiyor, yaptığım her şeyden pişmanım. Çok kayıp ve çok boş bir insandım’ şeklinde dile getirdi.
Posta
 
Editör: Barış Köksal