Ve Megastar sahne aldı… Merakla beklenen ve biletleri günler öncesinden tükenip karaborsaya düşen Tarkan konseri, muhteşem bir performansla start aldı. Tarkan’ın bu yılki ilk konserini altı bin kişi izledi. Megastar en ucuzu 150 lira olan biletlerden bir gecede 1.5 milyon kazandı. Üstelik reklam ve sponsor gelirleri hariç…

Heyecanla beklenen Tarkan Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Konserleri önceki akşam start aldı. Yaklaşık altı bin kişinin izlediği Tarkan, sahneye bir platformla havadan indirildi. Sanatçı, konserine ‘Ölürüm Sana’ şarkısıyla başladı. Konser biletleri karaborsaya düşen megastar, bir gecede yaklaşık 1,5 milyon lira kazandı.

ÜÇ KEZ SAHNEYE ÇIKTI

Tarkan kendisini izlemeye gelen sevenlerini “Yine bizim zamanımız geldi. Büyük maratonun ilk konseri bugün. 23 senedir hep sizlerin karşısına çıkarken heyecan yaşıyorum. Şimdi kendinizi bana bırakın” sözleriyle selamladı. Konserin ikinci bölümünü ‘Leylim Ley’ şarkısıyla açan Tarkan’a, Erkan Oğur eşlik etti. Sanatçı, yoğun isteğe dayanamayarak iki kez bis yaptı.

ÜNLÜLER AKIN ETTi

Megastar yaklaşık iki saatlik konser performansını Derin Mermerci – Cem Aydın, Tuba Ünsal ve kızı Sare, Fatih Terim’in eşi Fulya Terim, kızı Buse Terim ve damadı Volkan Bahçekapılı, Arzu Sabancı ve Oğulcan Engin gibi isimler izledi.

TARKAN KONSERi BiLET FiYATLARI

Protokol:……… 550.00 TL

1. Kategori:…… 330.00 TL

2. Kategori:….. 275.00 TL

3. Kategori:….. 250.00 TL

4. Kategori:….. 200.00 TL

5. Kategori:….. 175.00 TL

6. Kategori:….. 150.00 TL

Kaynak: haberler

Editör: Barış Köksal