Ünlü televizyon yıldızı Farrah Abraham, yaptığı son hareketiyle sosyal medyada 'kötü anne' damgasını yedi. 'Teen Mom' adlı televizyon şovuyla tanınan yıldızın, Snapchat'ten paylaştığı 7 yaşındaki kızı Sophia'nın fotoğrafına yazdığı ifadeler takipçilerini şok etti.

MASUM POZ, TARTIŞMA YARATAN POZA DÖNÜŞTÜ

24 yaşındaki televizyon yıldızı, henüz 17 yaşında iken doğurduğu kızı Sophia'nın oyun alanında direğe tutunmuş haldeki fotoğrafını çekti. Bu masum poz, Farrah'ın fotoğrafa yazdıklarıyla bir anda tartışma yaratan bir fotoğrafa dönüştü.

"OH ADAMIM"

Farrah, Snapchat etiketinde; "İşte bu yüzden oyun alanı çok popüler, oh adamım" yazan fotoğrafı daha sonra Instagram hesabında da paylaştı. Bu ifadenin gece klüplerinde direk dansı yapan kadınları çağrıştırdığını iddia eden takipçileri ünlü yıldıza adeta ateş püskürdü.

"KENDİNDEN UTANMALISIN"

Fotoğrafın sosyal medyada paylaşılmasından sonra takipçileri ünlü yıldızın anneliğini eleştiren çok sayıda mesaj yazdı. Bir yorumcu, "Kendinden utanmalısın" derken, bir diğer yorumcu, "Küçük kızına atfettiğin şey cidden çok iğrenç" satırlarını yazdı.

"BU YAZDIKLARIN OLMASAYDI..."

Yine öne çıkan yorumlardan birinde; "Senin bu fotoğrafa yazdıkların olmasaydı çok masum bir fotoğraf olabilirdi ama küçük kızını kastederek yazdığın cinselliği çağrıştıran yorumunla artık muzır bir fotoğraf oldu." cümleleriyle ünlü yıldızın anneliğini eleştirdi.



Kaynak: Haberler
Editör: Barış Köksal