Konya'da namaz kılmak için camiye gelen K.Y'ye tacizde bulunduğu iddia edilen M.O. (61) polis ekipleri tarafından yakalandı. M.O polise verdiği ifadede "Tansiyon hastasıyım, olayı hatırlamıyorum" dedi.
Olay, dün saat 15.00 sıralarında merkez Meram ilçesi Şükran Mahallesi Esenlerli Sokak üzerinde bulunan bir camide meydana geldi. Caminin kadınlar bölümüne namaz kılmak için gelen K.Y.'yi camide fark eden M.O, genç kadının yanına giderek kendisinin elini öpmesini istedi.

TACİZE UĞRAYAN KADIN OLAY ANINI ANLATTI
K.Y.'nin M.O'nun teklifini reddetmesi üzerine şüpheli, genç kadına "Benim elimi öp, benim elimi çok alimler öptü" diyerek yaklaştı.M.O daha sonra K.Y.'ye sarıldı ve sırtını sıvazlayarak tacizde bulundu. Yaşlı adamın yanından hızla uzaklaşan K.Y., karakola giderek şikayetçi oldu. Meram İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı araştırma ekipleri, olayın yaşandığı camiye gelerek güvenlik kamerası görüntülerini inceledi.

TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ
Genç kadına verdiği eşkal ve güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis, zanlıyı yakalayarak gözaltına aldı. Emniyetteki ilk ifadesinde şahsın, "Tansiyon hastasıyım, olayı hatırlamıyorum" dediği öğrenildi. Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen M.O. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Editör: Barış Köksal