Vali MDemirtaş, Adana’nın özel sağlık kuruluşlarından Ortadoğu Hastanesini ziyaret ederek, hastanenin yönetim kurulu başkanı Dr. Halis Bayrak ile bir araya geldi.
Dr. Halis Bayrak’tan hastanenin genel durumu hakkında bilgiler alan Vali Demirtaş, hastane personeline çalışmalarında başarılar diledi.
Hastanede tedavi gören hastalara da geçmiş olsun temennilerini ileten Vali Demirtaş, devletin son yıllarda sağlık alanında yaptığı yatırımlarla ülkenin bu sektörde önemli mesafeler kat ettiğini belirterek özel sağlık yatırımlarının da bu aşamada çok önemli olduğunu ifade etti.
Ortadoğu Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Halis Bayrak, ziyaretinden dolayı Vali Mahmut Demirtaş’a teşekkür etti.
Vali Demirtaş: "Sağlıktaki yatırımlarla önemli mesafeler kat edildi"
Adana Valisi Mahmut Demirtaş, devletin son yıllarda sağlık alanında yaptığı yatırımlarla bu sektörde önemli mesafeler kat ettiğini söyledi.

YORUM EKLE
1
Çukurova Belediyesi'ne silahlı saldırı, yaralılar...
2
Mersin'de yağış önlemi
3
Adana'da belediye binasına saldırının detayları
4
Silahlı saldırıda yaralanan zabıta müdürü öldü
5
Çukurova Belediyesi'ndeki dehşet anları kamerada
6
Mersin'de seralar sular altında kaldı
7
Adana'yı sarsan saldırıda ölü sayısı 2'ye...
8
AK Parti Adana İl Başkanı istifa etti
9
Başkan Çetin’den Çukurova Belediyesindeki saldırıyla...
10
CHP'li aday ilçeyi karıştırdı, 44 üye istifa...
SON DAKİKA HABERLERİ
SAYFALARTüm Sayfalar
SIRADAKİ HABER