Mavi-lacivertli kulübün genel menajeri Emir Şiranlı ile birlikte genel bir değerlendirme toplantısı yapan teknik direktör Ünal Karaman, “Ligde her maçımız final niteliğinde olacak. Her maçımızı kazanmak için sahaya çıkacağız. Hedefe ulaşmaya inanmış bir kadroya sahibiz. Bazı zaferler parayla değil, inanmış yüreklerle kazanılır. İşte bu yürek ve inanmışlık bizde var. Bu büyük taraftarımızın 20 yıldan beri özlemle beklediği başarıyı Adana olarak hep birlikte yakalayacağız” dedi.

Karaman, futbola başladığı ilk yıllardan beri Adana Demirspor'a ilgi duyduğunu ifade ederek, "Adana Demirspor ile oynadığımız maçlarda bir başka heyecan duyuyordum. Yönetim kurulundan böyle bir teklif aldığımda aynı heyecanla görevi kabul ettim. Ben Adana’yı ve insanlarını çok seviyorum. İnşallah hep birlikte başarılara imza atacağız” diye konuştu.

26 ya da 27 kişilik bir futbolcu kadrosunun bulunacağına dikkat çeken Adana Demirspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, “Tüm futbolcular benim oyuncumdur. Hak eden formayı alır. Çizgim de adalet çizgisidir. Bu çizginin dışına bugüne kadar hiç çıkmadım” ifadelerini kullandı.
Editör: Barış Köksal