Ailelerin, rahatça alışveriş yapmak için Çocuk Kulübü’ne güvenle teslim ettiği çocuklar, uzman eğitmenlerin yardımı ile eğlenirken öğrenmenin keyfini yaşıyor. Eğitim Evi’nin düzenlediği ve Optimum Çocuk Kulübü’nün ev sahipliği yaptığı ahşap oyuncak atölye çalışması bugün 3 - 6 yaş grubu çocukları misafir etti.

Eğitim Evi Yayın Grubu ve Eğitim Araçları Pazarlama Müdürü Erhan Şalva, yapılan etkinliklerde çocukların hem eğlenceli hem eğitici saatler geçirdiğini belirtti. Etkinlikte kullanılan oyuncakların çocuklarda görsel dikkat, konsantrasyon ve hafıza geliştirici oyuncaklar olduğuna dikkat çekerek Adana’da ilk kez Eğitim Evi farkıyla sunduklarını söyledi.
Ahşap oyuncaklardan farklı yapılar tasarlayan minikler halka atma ve elma toplama oyunu ile eğlenceli dakikalar geçirdi. Minik misafirler elma toplama oyununda süreye karşı yarışırken renkli görüntüler yaşandı. Oldukça eğlenceli saatler geçiren minikler yeni arkadaşlar edinmenin mutluluğunu yaşadılar. Hayal gücünü kullanılmasına, dikkat ve motivasyon sağlanmasına olanak sağlayan atölyedeki çalışmalar sırasında çocukların birbirlerine yardımcı oldukları da gözlendi. Yeni arkadaşlıklar kuran çocukların yüzleri gülerken üretkenlikleri de dikkat çekti.
Editör: Barış Köksal