Mehmet-Sinem Sak çiftinin düğünleri, 3 Haziran Cuma akşamı İzmir’de Birlik Oteli havuz başında yapıldı. Düğün törenine, Adanaspor Başkanı Bayram Akgül, kulüp yöneticilerden Bülent Uzel, Kasım Naşal, Hasan Tümöz, Tuncay Sakçılar, Haluk Oğuz, Erkin Doygun ile Adanasporlu futbolcular, yardımcı antrenörler, spor camiası ve çok sayıda davetli katıldı. 
Muhteşem düğün töreninde Mehmet-Sinem Sak ikilisi için yapılan nikah töreninde Adanaspor Başkanı Akgül, Mehmet Sak’ın nikah şahidi oldu. Başkan Akgül kıyılan nikah sonrasında, “Şampiyonluk da bizim, düğün de bizim” diyerek, genç çifte ömür boyu mutluluklar diledi.

Gecenin geç saatlerine kadar süren düğün töreninde, özellikle Adanasporlu futbolcular bir sezonun yorgunluğunu eğlenerek çıkardılar.

Bu sezon Adanaspor ile şampiyonluk ipini göğüsleyen Mehmet Sak, törene katılan herkese teşekkür etti. Mehmet ve Sinem Sak çifti, ”Bizim için çok güzel bir gün. Hem Adanaspor ile şampiyonluk yaşadık hem de düğünümüzü yaptık. Bu yıl iki mutluluğu birden yaşadık. Bizleri bir an olsun yalnız bırakmayan herkese minnettarız. Adanaspor ile sahada mücadele ederken tribünde taraftarlarımız, bugün de düğünümüzde yanımızda olan tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz” dediler.
Editör: Barış Köksal