Akdeniz Oyunları kapsamında eski binanın yıkılıp yeni binanın inşaa edilmesiyle yenilenen ÇÜ Kayıkhane Cafe Restoran, yeni hizmet anlayışı ve farklı konseptiyle misafirlerini ağırlamaya başladı. Çukurova Üniversitesi 2013 - 2014 Akademik Yıl açılış kokteylinin de gerçekleştirildiği Kayıkhane ile ilgili bilgi veren Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar, tesisin yeni yüzüyle hizmet vermeye başladığını duyurdu.
Kayıkhane Restoran alanının genişletildiğini belirten Prof. Dr. Mustafa Kibar “Daha önce 210 metrekarelik Kayıkhane Restoranı’nın yerine çelik konstrüksiyon üzerine inşa edilen ve toplam 900 metrekarelik kapalı alana sahip olan yeni Kayıkhane Restoranı’nı üniversitemize kazandırmış olduk. Alanın genişletilmesi sayesinde daha önceden mevcut olmayan depo, personel giyinme odası ve dinlenme odaları oluşturuldu. Ayrıca Kayıkhanemizde yağmurlu havalarda konuklarınn ağırlanacağı kapalı mekan sıkıntısı da giderildi” dedi.
Daha önceden olduğu gibi Üniversitenin akademik ve idari personelinin Kayıkhane’den doğrudan yararlanacağini belirten Kibar, “Göl kenarında olması ve şehri kuzeyden direkt olarak görmesinin de beraberinde getirdiği avantajlarıyla Kayıkhanemiz Adana’nın cazibe merkezi haline gelecek” şeklinde konuştu.
Editör: Barış Köksal