Sezonun en trend renkleri ve desenleri ile kadınlara her anında uygun renk ve desen zenginliği ile geniş bir ürün yelpazesi sunan Penti'nin koleksiyonunda yer alan farklı boyutlar ve farklı renklerdeki ekoseli külotlu çoraplar günlük kıyafetlerle rahatça kombinlenebiliyor. Koleksiyonda öne çıkan “Tartan” ve “Grace” ekoseli külotlu çoraplar farklılık yaratmak isteyenlerin tarzını yansıtıyor.

Öte yandan “Animal” temasında yer alan hayvan desenli çoraplar da sezon modasının en iddialı parçaları arasında yer alıyor. Geniş çorap koleksiyonu ile çeşitli alternatifler sunan Penti, hayvan desenli çoraplarıyla da farklı görünmekten hoşlanan iddialı kadınların tercihi oluyor. Hayvan derisi desenleriyle klasikleşen “Animal” temasındaki modeller çift taraflı giyilebilme özelliğiyle iki ayrı renk seçeneğini tek çorapta topluyor.

Bunun yanı sıra sezon renkleri olan şarap, karadut, kış mavisi, zümrüt yeşili ve vanilya renklerinin hakim olduğu “Kış filesi” ve “Triko Çoraplar” kadınlara, kendilerini farklı ve şık hissetmenin keyfini yaşatıyor.
Editör: Barış Köksal