Seyhan Oteli'nde Adana, Mersin, Konya ve Malatya’da çalışan dişhekimlerinin katıldığı seminerin açış konuşmasını yapan Adana Dişhekimleri Odası Başkanı Hasan Yaman, "Verdiğimiz implant seminerleri ile implant yapan hekim sayımız Adana'da çok arttı. İmplant ve döner alet satışı çok arttı. Bunların hepsi muayenehanelerimizin, özel polikliniklerimizin ve burada çalışan dişhekimi arkadaşlarımızın kendilerini geliştirdiklerine delalettir. Sürekli olarak söylediğimiz bir şey var, 'geleceğimizi kamunun özele sevkini beklememeliyiz' diye.

Olur ya da olmaz. Bizim için bir potansiyel var. Gelir durumu ve kültür durumu orta ve iyi olan hastalarımız muayenehaneleri terk etmiyor. Yeter ki biz kendimizi geliştirelim. Muayenehanelerimizin donanımlarını son teknolojiye uyduralım" dedi.
 
Seminerde daha sonra Selçuk Üniversitesi Dişhekimliği Fakültesi Ağız, Diş, Çene Hastalıkları ve Cerrahisi Anabilim Dalından Prof. Dr. Doğan Dolanmaz "Dental İmplantolojide İleri Cerrahi Teknikler", Dr. Dt. Gassal Yücel ise "Greftleme Teknikleri" hakkında katılımcılara slayt sunum yaparak örnekler verdi.
Editör: Barış Köksal