Halk Günleri’nin 11.’sini dün gerçekleştiren Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Türkiye’ye örnek gösterilen çalışmalar yaptıklarını belirterek, “Türkiye’nin her tarafından vatandaşlarımız mektup gönderiyor, mail atıyor, telefon açarak uygulamalarımızı takdir ettiklerini ifade ediyorlar. Anlıyorum ki doğru yoldayız, doğru da yapıyoruz, böyle devam etmemiz gerekiyor” diye konuştu.
Geçen haftaki sel felaketi sırasında halkın yardımına koştuklarını ifade eden Çetin, “Halkımız bir felaket yaşadığında belediye başkanını yanında görmek istiyor” dedi.
Hikmet Okur adlı okul müdürünün, “Tenis kortunun tahsisi kaldırılmasın” biçimindeki talebi karşılık bulmadı. Çetin, “Açık söylüyorum, bir tesis belediyeninse ya halka açık olacak ya da gelir getirecekse en yüksek teklifi verene kiralanacak. Kimse bize hukuka aykırı işlem yaptıramaz. Çünkü bu tahsis işi sakat, hukuka aykırı. Tahsisli tesisi başkasına kiralamanın adalet neresinde? Bu toplantılar gibi kiralama ve diğer ihalelerimizi de ilerde canlı yayınlayacağız” diye konuştu.
Editör: Barış Köksal