Daha önce de Türk Medikal Radyo Teknoloji Derneği (TMTRT’DER) tarafından Antalya’da düzenlenen 9. Ulusal Radyoteknoloji Kongresi ve Mesleki Eğitim Seminerleri toplantısında Patoloji Anabilim Dalı’ndan Nazan Eroğlu ile ortak hazırladıkları “Bilgisayarlı Tomografi Kılavuzluğunda Pankreas İnce İğne Aspirasyonu ve Sitolojisi” adlı çalışma ile poster birinciliği elde ettiklerini hatırlatan Fatma Vardal, “Radyoloji Anabilim Dalımızda, değerli öğretim üyelerimiz 2000 yılından bu yana düzenlenen ulusal ve uluslararası kongre ve mesleki eğitim toplantılarında biz teknisyenleri destekleyerek başarılarımızda önemli katkılar sağlamışlardır. Bu toplantılar mesleki eğitim, teknolojik yenilikleri takip etme ve çalışma motivasyonunu artırmakta oldukça etkili olan bilimsel faaliyetlerdir" dedi.
2000 yılından buyana ulusal ve uluslararası kongre ve eğitim toplantılarına hazırladıkları çok sayıda sözlü bildiri ve posterlerle katılarak üniversitelerini en iyi şekilde temsil etmeye çalıştıklarını söyleyen Vardal, "Anabilim dalımızda yapılan çalışma ve uygulanan tedavi yöntemlerini kongre ve seminerlere katılan değerli hocalarımız ve meslektaşlarımızla paylaştık. Bugüne kadar katılmış olduğumuz ulusal ve uluslararası kongre ve seminerlerde Üniversitemizi ödüllü başarılarla temsil ettik” diye konuştu.
Radyoloji Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Kenan Bıçakçı ise teknikerlere verdikleri büyük destekle başarılı olmalarını sağlayan öğretim görevlileri ve teknisyenlere teşekkür etti.
Editör: Barış Köksal