Başkan Sözlü’yü mavi-lacivertli kulübün başkanı Selahattin Aydoğdu, yönetim kurulu üyeleri, sportif direktör Samet Aybaba ve teknik direktör Ünal Karaman karşıladı.

Adana Demirspor Kulübü’nün tesislerde düzenlediği mangal partisine de katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, futbolcularla yaptığı sohbette, “Her takımın zaman zaman karşılaşacağı bir engelle bu kez siz karşılaştınız. O maçı unutun. Bugün benim doğum günüm. Şimdiye kadar hiç kimseden hediye istemedim. Ancak sizlerden pazartesi günü Samsunspor’u yenip doğum günü hediyesi olarak 3 puan vermenizi istiyorum” dedi.

Sözlü mavi-lacivertli takımın yönetim kurulu üyeleriyle mangal başına geçti ve beraber Adana kebabı yedi. Adana Demirspor Kulübü Başkanı Selahattin Aydoğdu ise Başkan Sözlü’ye destekleri için teşekkür etti.

Adana Demirspor Tesisleri’nde düzenlenen yemek sonrası Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Sözlü, Kulüp Başkanı Aydoğdu, yönetim kurulu üyeleri, Sportif Direktör Aybaba ve Teknik Direktör Karaman, kulübün geçmiş dönem başkan vekillerinden Levent Özveren’in geçtiğimiz gün vefat eden babası Mehmet Özveren için okutulan mevlide katıldılar.

Editör: Barış Köksal