Seyhan, Çukurova, Yüreğir ve Sarıçam’daki çalışmaların eşzamanlı olarak devam ettiğini söyleyen Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Nermin Akray, uygulamaların güney-kuzey, doğu-batı ayırımı yapmadan gerçekleştiğini vurguladı.
 
Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Özlem Hilal’le birlikte Baraj Yolu 6.5 duraktaki kavşak ile 7. durakta kaldırım düzenleme çalışmalarını denetleyen Genel Sekreter Yardımcısı Nermin Akray, “Ekiplerimiz, gece-gündüz, cumartesi-pazar demeden hizmet üretiyor. ‘Akıllı Dokunuş Projesi’ kapsamında değişik bölgelerde hem trafik akışını rahatlatmak, hem de vatandaşlarımızın beklentilerine cevap vermek, ayrıca estetik bir görünüme kavuşturmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz” şeklinde konuştu.
 
Ana cadde, bulvar ve kavşaklarda yürütülen uygulamalarda engellileri de ihmal etmediklerini söyleyen Nermin Akray, “Düzenlemeler sırasında engellilerin engellerini kaldırıyoruz. Engelsiz yaya geçitleri, standartlara uygun rampalar, görme engelliler için hissedilebilir yüzey kaplama çalışmaları ve sesli trafik sinyalizasyon uygulamalarıyla engelsiz kullanım alanları ve engelsiz mekanlar yaratmaya çalışıyoruz” dedi.
Editör: Barış Köksal