E.T (28), Osmaniye'de lise yıllarında tanıştığı Ömer Avşar (29) ile birbirini sevdi. Çift liseyi bitirdikten bir süre sonra evlenmeye karar verdi. 2007 yılında nişanlanan çiftler 25 Ocak 2008'de Adana'da evlenerek yuva kurdu. Çift evlendikten sonra Almanya'nın Rothenburg kentine yerleşti. Çiftin bu evlilikten 2 kızları oldu.

Çift arasında evlendikten kısa bir süre sonra anlaşmazlık yaşadı. Bunun üzerine boşanma kararı alan çift 3 ay önce Almanya'da boşandı.

Rothenburg Mahkemesi'nde gerçekleşen boşanmada mahkeme çocukların velayeti annelerine verdi. E,T, boşandıktan sonra küçük kızıyla birlikte Türkiye'ye dönerek memleketi Adana'ya yerleşti.
Bu arada, Almanya'daki boşanma kararı Türkiye'de geçerli olmadığı için E.T, hala Ömer Avşar ile evli görünüyordu. Bunu ortadan kaldırıp Almanya'da verilen kararı hukuken Türkiye'de tanıtmak isteyen Avşar ve T. aileleri karşılıklı olarak Adana'da aile mahkemesine başvurdu.

Ancak buradaki başvurunun sonucunu beklemeyen E.T, 28 Mart günü dini nikah kıydığı C.K ile düğün yaparak evlendi.

Baba Ahmet Avşar, E.T'nin oğlu Ömer ile resmi olarak evli göründüğünü belirterek, "Oğlumun anlattığına göre E'yi bir iki kez internette başka erkeklerle görüşürken yakalayıp uyarmış. Ancak bunu rağmen E. bu duruma devam edince ayrılma aşamasına gelmişler. E. çekip Türkiye'ye gelmiş. Biz bu yaşananlara rağmen arada iki tane çocuk olduğu için E.'nin yanına gittik ama o aklında başka biri olduğu için yeniden birleşme taraftarı olmadı. Şimdi benim oğlum Köln'de kalıyor. Çocukların biri Almanya'da üvey anneannesinin yanında biri de burada kendi yanında. Çocuklar rezil oldu" dedi.

E.'nin Almanya'da oğlundan boşanmasına rağmen burada bir boşanma olmadan düğün yaptığına dikkat çeken Avşar şunları kaydetti:

"E. hale benim soyadımı taşıyor. Almanya'da boşandı ancak Türkiye bunu tanımıyor. Daha yeni mahkemeye verdik. Buna rağmen E. düğün yapıp evlendi. Bu durum bizi üzdü ama düğünü basacak halimiz yoktu. Mahkeme inşallah biran önce boşar. Şimdi bize bir şey olsa bütün mal varlığım E'ye kalacak. Böyle iş olmaz."

E.T ise olaylarla ilgili olarak kendisinin Almanya'da boşandığını, Türkiye'de ise sadece bu kararı tanıtmak için mahkemeye başvurduklarını, bu nedenle evlendiğini, evliyken internetten başka erkeklerle görüşmediğini, kocasının kendisine iftira attığını söyledi.

Editör: Barış Köksal