Badminton Federasyonu ile Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenleyeceği “2. Kademe Badminton Antrenör Kursu” 8-23 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Badminton Federasyonu İl Temsilcisi Ceyhun Öktem, Adana’da son yıllarda badminton sporunda okullar ve kulüpler düzeyinde önemli gelişmeler yaşandığını, açılacak yeni kursla antrenörlerin kademe atlayacağını söyledi.

Badminton sporunun kentte gelişmesinde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak'ın büyük katkılarının bulunduğuna dikkati çeken Öktem, şöyle devam etti:

“Kentimizde büyük gelişme gösteren badmintonda 2. kademe antrenörlük kursuna katılımın yoğun olacağına inanıyorum. Kursa katılmak isteyen adaylar, Badminton Federasyonu’nun Ankara Garanti Bankası Anafartalar Şubesi 711-6299430 nolu hesaba 500 TL yatırmaları, ayrıca, 4 adet vesikalık fotoğraf, 1. Kademe Antrenörlük Belgesi, nüfus kağıdı örneği, noter onaylı diploma ve savcılık gibi istenilen belgeleri 5 Haziran tarihine kadar hazırlamaları ve Badminton İl Temsilciliği'ne ulaştırmaları gerekmektedir.” Öktem, 2. Kademe Badminton Antrenör Kursu’na Adana'nın yanı sıra diğer çevre illerden de katılım olacağını sözlerine ekledi.
 
Editör: Barış Köksal