Kurt İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Aydın Kurt:
 "Daha teknolojik ve modern ofislerde çalışan insanların iş verimliliği ve motivasyonu, standart ofislerde çalışan kişilere kıyasla daha yüksek oluyor"
 
Aydın Kurt, yaptığı açıklamada, Balak Metal ve Kurt İnşaat ortaklığıyla kurulan Kiza A.Ş. tarafından Adana-Mersin D-400 Karayolu üzerindeki eski Tekel fabrikası arazisinde yükselen Kiza İş Merkezi'nin, yenilikçi mimari tasarımı ve ileri teknolojik ofis donanımı ile iş dünyasına konforlu ve verimli bir çalışma ortamı sunacağını belirtti.

Çalışanların başarılı olmasının yüksek motivasyondan geçtiğini vurgulayan Kurt, “Daha teknolojik ve modern ofislerde çalışan insanların iş verimliliği ve motivasyonu, standart ofislerde çalışan kişilere kıyasla daha yüksek oluyor. Motivasyonun artmasıyla beraber karlılık da artıyor” dedi.

Çalışma zamanlarının gündelik hayatımızın en büyük dilimini kapsadığını ifade eden Kurt, ofislerin en iyi şekilde tasarlanmasının ve bütün detayların düşünülerek geliştirilmesinin büyük önem arz ettiğini söyledi. Bölgenin ilk kurumsal iş merkezi olma özelliğine sahip Kiza İş Merkezi’nin akıllı ofis teknolojisiyle donatıldığını vurgulayan Kurt sözlerine şöyle devam etti:

“Binada bulunan bütün elektrik, elektronik ve mekanik sistemi akıllı ofise entegre ediliyor. Bu sayede kullanıcılara enerji tasarrufu, zaman tasarrufu, konfor, kolaylık ve rahatlık gibi birçok kolaylık sağlıyor. Ayrıca kullanıcılar tüm sistemi bilgisayarlarından veya akıllı telefonlarından yönetebiliyor.”

Kiza’nın, ünlü markaları bir araya getirecek cadde mağazalarıyla da halkın yeni buluşma noktalarından biri olacağını kaydeden Kurt, “Çalışma saatlerinin yoğunluğu nedeniyle çalışanlar, molaları keyifle değerlendirebilecekleri ve dinlenebilecekleri alanlara ihtiyaç duyuyorlar. Kiza, kafe ve restoranlarıyla bu ihtiyaca da cevap verecek” şeklinde konuştu.
 
Editör: Barış Köksal