Yıldırım, "Şikeymiş ne şikesi. Şike filan yok. Memleket elden gidiyor, şike konuşuluyor" diye seslendi. Aziz Yıldırım, diyalog şeklinde geçen konuşmasında, "İbrahim Akın’a, 100 bin dolar vermişim. Nereden vermişim, hangi hesaptan vermişim? İspat etsinler kendimi köprüden atacağım. Buradan çıkınca televizyonlarda konuşanlarla da konuşacağım" dedi.
 
Aziz Yıldırım’ın bir mesajı da dışarıda bekleyen taraftarlara oldu. Yıldırım, "Taraftarlara söyleyin gelmesinler, soğuk zaten duruşmalar devam edecek. Çarşamba günü Çağlayan’a gelsinler" diye konuştu.
 
Aziz Yıldırım’dan taraftarlara sesli mesaj
 
"Futbolda Şike Davası"nda tutuklu bulunan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, başkanlığının 14. yıl dönünümde, sarı-lacivertli taraftarların cep telefonlarına sesli mesaj gönderdi.
 
Kulübün internet sitesinde yapılan açıklamada, Yıldırım’ın taraftar kart sahibi Fenerbahçeliler’in telefonlarına mesaj gönderdiği belirtilerek, başkanın sesinden kaydedilen mesaj yayınlandı.
 
Mesajda başkan Yıldırım kendi sesinden taraftarlara, "Böyle bir kulüpte başkanlık yaptığım için onur duyuyorum. Bu onuru bana veren bu camiaya teşekkür ediyorum" dedi.
 
Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Kulübü Başkanlığı’na soyunduğu 14-15 Şubat 1998 tarihlerinde gerçekleştirilen olağan genel kurulda, kendisine en yakın rakibi Vefa Küçük’ü sadece 1 oy ile geçerek, ilk kez sarı-lacivertli kulübe başkan seçilmişti.
Editör: Barış Köksal