BSC Yemekçilik hizmet alanlarından bahseder misiniz?

Endüstriyel yemek sektörünün gereklerine uygun, teknik donanımlı, sağlıklı ve hijyenik bir alt yapıya sahip firmamız, Türkiye'nin lider kuruluşlarına hizmet etme yarışında ilerlemektedir. Taşıma yemeğin yanı sıra, okul şantiye, fabrika gibi çeşitli kurum ve kuruluşların yemek ihtiyaçlarını karşılaması için yerinde üretim, servis ve sonrası hizmetlerin organizasyonunu yapmaktadır. Hazır yemek üretiminde; hazırlık aşamasından, nihai tüketim noktasına kadar ki süreçte, denetim, yönlendirme, profesyonel ekip anlayışı ile hareket etmekte olan firmamız müşterilerimizin sınırsız memnuniyetini sağlamak için üretim yapmaktadır. Amacımız karın doyurmak değil "sağlıklı ve dengeli beslenme" olmalıdır. Bunun için "lezzet-yaşam-sağlık" sunuyoruz. İş faaliyetlerine uygun, enerji ve kalori ihtiyaçları hesaplanarak gıda mühendisleri tarafından hazırlanan yemek menülerini aylık üretim planlamaları ile müşterilerimizin hizmetine sunmaktadır.

BSC Yemekçiliğin hedefleri nelerdir?

Ürünlerin ve hizmetlerin giderek birbirine benzediği, benzerleri arasında tüketiciye sunulmaya çalışıldığı günümüzde, önemli olan farklılık yaratabilmektir. Yönetim ve düşünce tarzımız ile farklılığımızı her seferinde kendini aşarak yaratmak, koşullar ne doğru olursa olsun olanı yapmak, insan ve çevre sağlığını asla tehdit etmemek, yaptığımız işte en iyisi olmak ve ilkelerimizden taviz vermemek üzerine kurulmuştur. Yaptığımız işin önemini algılamamız, müşteriye en iyiyi verme azmimiz prensibimizdir. Disiplinli, dinamik, genç ekibimizle oluşturduğumuz kadromuz verilen kusursuz hizmeti daha nice yıllara taşımayı hedeflemektedir.

Mersin’de birçok şirket, işletme, kurum ve kuruluşlar BSC Yemekçiliği tercih ediyor. Bunun sebepleri nelerdir? İş dünyası neden sizi tercih etmelidir?
BSC Yemekçilik, breakfast Yemek, her türlü organizasyon ve davetlerin ikram servisi konusunda gerekli lezzet, kalite, estetik, hijyen, çabukluk ve hareket yeteneği ile yepyeni bir catering anlayışını oluşturmak üzere yola çıkmıştır. Geçmişten günümüze süzülen ürün, deneyim ve bilgi birikimi, yöresel ve ulusal mutfaklarının zenginliğiyle firmamız çatısı altında birleşir ve aşçılarımızın yeteneğiyle bütünleşir. Daha sonrasında ise sizlerin arzuları ve gereksinimleri unutulmadan en ileri yöntem ve teknikler kullanılarak beğenilerinize tüm ürün ve hizmetlerimiz özenle sunulur. Bütün bu saydıklarımı bu güne kadar eksiksiz bir şekilde yerine getirdik ve bizi tercih eden kitleyi utandırmadık. Bizim en büyük gücümüz referanslarımızdır. Bu güne kadar birçok işletmeye, firmaya, kurum ve kuruluşlara yemek hizmeti verdik ve vermeye devam ediyoruz. Mutfak güven ister. Biz de bize güvenenleri asla mahcup etmedik. 

Covid-19 Salgını ile ilgili ne gibi tedbirler aldınız?

Covid-19 tüm dünyada olduğu gibi bizim ülkemizde de ciddi zararlara neden oldu. Binlerce insan salgın nedeniyle hayatını kaybetti, ekonomimiz ciddi tehlike yaşadı ve hala bu salgının yaraları sarılamadı. Salgınla mücadele kapsamında özellikle bizim gibi gıda sektörüne büyük iş düşüyor. Bunun her zaman bilincinde olduk ve bundan sonraki süreçte de tedbiri elden bırakmadan müşterilerimize sağlıklı ve steril ürünler sunmaya devam edeceğiz. Covid-19’a karşı aldığımız tedbirler öncelikle tüm personellerimize bu konuda ileri hijyen ve sosyal mesafe eğitimi vermek oldu. Tüm personellerimiz özel tulum kıyafet giymeye tabi tutuldu. Maske ve eldiven kullanımı konusunda yine eğitimden geçirildiler. Şirketimizin her noktasında dezenfektasyon sistemi kuruldu ve Ankara firması tarafından belirli aralıklarla üretim alanımız başta olmak üzere bütün birimlerimizin dip bucak dezenfekte edildi ve bu işlem devam ediyor. En önemlisi de BSC Yemekçilik olarak kendi bünyemizde sağlık birimimizi oluşturduk. Oluşturduğumuz bu sağlık birimi personellerimizi sürekli denetliyor ve kurallara uyulması yönünde uyarıyor. Şuana kadar şirketimizde bu durumu ciddiye almayan, kurallara uymayan bir personelimizle karşılaşmadık. Tüm personellerimiz görevini ve yapılması gerekenleri büyük bir titizlik ve sabırla yerine getiriyor.

Editör: Barış Köksal