Mine Yanpar Kimdir?

8 Kasım 1979 tarihinde Mersin'de doğdum. Tevfik Sırrı Gür Lisesi'nden mezun oldum.  Yıllardır Güzellik Uzmanı olarak iş hayatıma devam ediyorum. Mine Yanpar Estetik ve Güzellik Merkezi’nin kurucusuyum. 

Mine Yanpar Estetik ve Güzellik Merkezi’nin kuruluş hikayesinden bahseder misiniz?


 2014 yılında Güzellik Uzmanı olmaya karar verdim. Her zaman bakıma ve güzelliğe ilgim olduğundan bu işi uzmanlığa dökmeye karar verdim. Aldığım olumlu dönüşlerle yaptığım işin çok doğru bir karar olduğunu anladım. Uzmanlığım öncesinde de bir çok yakınımın profesyonel makyajlarını ben yapmaktaydım. Ailem ve çevremin desteğiyle yeteneğimi bu sektörde kullanmaya karar verdim.

Gerçekten bu işe aşık bir kişiyim. Sevgiyle yapılan her işte zaten başarı kendiliğinden geliyor ve kaçınılmaz oluyor. Ben iki çocuktan sonra bu işleri yapmaya karar verdiysem, kendi işini yapmak isteyen her kadının topluma ve kendisine yararlı işler yapabileceğine inanıyorum.

Sizi tercih eden misafirlerinize sağladığınız hizmetler nelerdir?

Lazer Epilasyon (Kişiye özel başlıklarla) , Cilt Bakımı, Medikal Cilt Bakımlarıyla, Zayıflama ( G5,Heykel traş, Rasping) gibi cihazlarla ve Kalıcı Makyaj uygulamalarıyla danışanlarımıza hizmet vermekteyiz. Bizi danışanlarımızın tercih etmelerinin en önemli sebepleri; hijyenimiz, güler yüzümüz, yenilikleri yakından takip etmemiz ve işimizi titizlikle yapmamızdır. Tüm Dünya'da ve ülkemizde yaşanan pandemi sürecinde bile danışanlarımız bizleri güvenle tercih ediyorlar. Bizler uygulamalarımızda en son trendleri kullanırken fiyat politikamızla hedef kitlemizi geniş tutuyoruz, çünkü her kadın güzel olmayı hak ediyor.

Son olarak eklemek istediğiniz bir şey var mı?

Sektörde bu anlamda üzülerek söylüyorum; umut tacirliği yapan öyle yerler var ki, bizi tercih eden danışanlarımızın iyikilerinden olmak bizi onure ediyor. Bizim işimiz bir ekip işidir. Ben bu yolda ekibimle ve kendi işimin işçisi olduğum için başarıyla yürümeye devam ediyorum. Doğru bilgi ve bilinçli hizmet tartışılmaz başarıyı getirir. Bize gelen hiç kimse tesadüfen gelmez. En büyük reklamımız müşterilerimizin memnuniyetidir.


 

Editör: Barış Köksal