Burak Kağan Gül kimdir?

1990 Mersin doğumluyum. Ortaöğretim, lise ve üniversiteyi Mersin’de okudum. Gemi Makina Zabitanlığı bölümünden mezunum. Otomotiv anlamında Mercedes Benz Koluman’da 4 yıl çalıştım.1 yıldır da aktif olarak kurmuş olduğum Burak Filo Araç Kiralama Ltd. Şti ile hizmet vermeye devam etmekteyim.

Burak Filo’nun faaliyet alanlarından bahseder misiniz?

Şirketimiz şoförlü ve şoförsüz VİP araç kiralama hizmetleri ve günlük, aylık, yıllık her segment ve çok çeşitli araçlarıyla müşterilerimize hizmet vermektedir. Havaalanı transferleri, özel günler ve organizasyonlarda kullanmak koşuluyla lüx ve her kesime hitap eden VİP araçlarıyla müşterilerimizin konforunu son teknolojik konsepte göre araçlarımıza taşıyıp sürekli güncellemekteyiz. 

Filo kiralama ve kişisel araç kiralarken nelere dikkat edilmeli?

Filo kiramalar kurumsal kimlikli ve uzun vade araç kiralamada en güvenli ve en uygun seçenekleri siz müşterilere sunmaktadır. Öncelikle kiralama yapılacak şirket detaylı bir şekilde internet üzerinden araştırılmalıdır. Sonrasında ise araçların en az 3 yaşından fazla olmamasına dikkat edilmelidir. En sık yaşanan ve altı çizilmesi gereken konu ise araçların full kaskolu olmasına dikkat edilmelidir.

Araç kiralamak isteyenler neden sizi tercih etmelidir?

Biliyorsunuz ki teknoloji çağındayız. Bilgi ve yenilikler hızlı bir şekilde akıyor, değişiyor. Biz de müşterilerimizin araçta olmasını istediği konfor ve özellikleri araçlarımıza taşıyoruz. özellikle tekrar vurguluyorum tüm araçlarımız full kaskoludur. Müşterilerimizin mağdur olmaması adına başlarına gelebilecek herhangi bir olumsuzlukta onların yanında oluyoruz. En büyük gücümüz her zaman referanslarımız oldu. Bugün Mersin’de birçok kişiye araç kiralama hizmeti sağladık. Bugüne kadar da en ufak bir sorun yaşatmadan bütün müşterilerimizin memnun olmasını sağladık.

Editör: Barış Köksal