Kendine has eski usullere göre yapılan çiğ köftesiyle eşsiz bir tat sunan Eyvan Kebap, Mersinlileri orjinal çiğ köfte ile buluşturuyor. Pandemi nedeni ile paket servis uygulaması ile müşterilerine sıcak servis yapan Eyvan Kebap, her geçen gün müşteri portföyünü genişletmeyi başarıyor.

"ÇİĞ KÖFTENİN SIRRI TAZE MALZEME VE SOĞANDIR"

Mersinlilere kaliteli hizmet sunabilmek için pandeminin olumsuz etkilerine rağmen çalıştıklarını belirten Eyvan Kebap Kurucularından Ayhan Korkmaz, çiğ köfteyi eski usullere göre orjinal lezzette yaptıklarını belirterek, "Çiğ köfte lezzetimiz Adana'da olduğu gibi Mersin'de de büyük beğeni topluyor. Malzemelerinden yoğuruluş şekline kadar her aşaması çiğ köfte ustamız tarafından büyük bir titizlikle hazırlanıyor. Çiğ köftenin püf noktası malzemelerin taze olması ve soğanın doğru şekilde kullanılmasıdır. Eyvan Kebap'taki çiğ köftenin farkı ise kendine has avcarından kaynaklanıyor. İstenilen miktarda çiğ köfteyi taze bir şekilde hazırlayıp paket servis imkanı sunuyoruz" dedi.

Çiğ köftenin yanı sıra farklı lezzetleri ile de dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Eyvan Kebap, normalleşme sürecinden itibaren kapılarını yeniden Mersinlilere açmayı planlıyor.

Eyvan Kebap Mersin Telefon: (0324) 325 55 45

Eyvan Kebap Adana Turgut Özal Telefon:(0322) 232 5686

Eyvan Kebap Adana Kuruköprü Telefon:(0322) 365 5555

Editör: Barış Köksal