2015 Yılı başlarında yapılması planlanan www.cukurovaexpres.com Zirvedekiler2015 Ödül Töreni için hazırlıklar başladı.. Zirvedekiler Ödül Töreni Tertip Komitesi Başkanı Av. Murat Altındere başkanlığında İskele Marin Restaurant'ta bir araya gelen Çukurova Expres Gazetesi İmtiyaz Sahibi Burak Karataş, Mersinli Sanayici İşadamı Lütfi Parıltı ve Arkan Reklam Yönetim Kurulu Başkanı Evren Arkan ilk olarak Tertip Komitesi üyelerinin seçimi hakkında değerlendirmelerde bulundular..

Bu yıl yapılacak ödül töreninin sade bir törenden ziyade bir şov haline gelmesi yönünde kararlar alan Tertip Komitesi, Zirvedekiler Ödül Töreni'nin nerede yapılacağı hakkında fikir alışverişinde bulundular.. Geceye il dışından davet edilecek siyasi parti temsilcileri, işadamları ve sivil toplum örgütü liderleri ile temase geçilmesi hususunda fikir birliğine varan Tertip Komitesi adına açıklama yapan Başkan Av. Murat Altındere, 'Mersin'de yaptıkları işlerde başarıya ulaşmış, kentin istihdamına, sosyal yaşamına katkı sağlayan insanların motive edilmesi amacıyla düzenlediğimiz bu ödül töreninin kentin geleceğine ışık tutmasını istiyoruz.. Bundan dolayı da 2015 yılı başlarında yapmayı planladığımız Zirvedekiler2015 Organizasyonu için şimdiden çalışmalara başladık' dedi..

Zirvedekiler Ödül Töreni Tertip Komitesi yaptığı açıklamada ünlü Oyuncu ve Sunucu Okan Karacan'ın organizasyonun İstanbul ayağını temsil edeceğini ve gerekli çalışmaların Okan Karacan koordinesinde oluşturulan bir ekip tarafından yürütüleceğini açıkladı..
Editör: Barış Köksal