Aslıhan Bolat tarafından Mersin'e kazandırılan mağaza kaliteli ürünlerin yanı sıra VİP odası ile de ön plana çıktı. Mağazaya gelen müşteriler bar köşesinin bulunduğu VİP odada ağırlanarak alışveriş imkanı bulabiliyor. Mersin'de ilk ve tek konsepte sahip olan Piserro'nun bu hamlesi özellikle iş dünyası temsilcilerinin beğenisini topladı. 


Alanında uzman ekibi ile Üniversite Caddesi üzerinde hizmet veren Piserro Maağaza Müdürü Zuhal Gökmen, "Açıldığımız günden bu yana farklı ve kaliteli hizmet anlayışımızla ön plana çıktık. Bu çizgimizden ödün vermeden yolumuza devam ediyoruz. Mersin'de özellikle iş dünyası temlilcileri giyimine son derece özen gösteriyor. Ürünlerimizin kalitesi ve şıklığı ile Mersinli erkeklerin iddialı görünmeleri için elimizden geleni yapıyoruz. Farklı hizmet almak isteyenlerin, kaliteli ve şık giyimi tercih eden kişilerin tercihi haline geldik. Özellikle VİP hizmetimiz büyük beğeni topladı. Müşterilerimizin alışveriş sırasında oturup birşeyler içebilecekleri bir alan oluşturduk. Bu da alışverişi daha kaliteli hale getirmede önemli bir hamle oldu" dedi.


GENİŞ ÜRÜN YELPAZESİ

Açılışını Mersin protokolünün yaptığı Piserro, ürün çeşitliliği ile de ön plana çıkıyor. Takım elbise'den spor giyime, ayakkabıdan aksesuara kadar birçok çeşitliliği bünyesinde bulunduran Piserro, uygun fiyatları ile de Mersinlilerden tam not almayı başardı.

Editör: Barış Köksal