Altındere Marka Patent Yönetim Kurulu Başkanı Av. Murat Altındere mesajında, bayramların dayanışma ruhu, kardeşlik ve fedakarlığın doruk noktaya çıktığı sevinç günleri olduğunu belirtti. 

Bu sevinci bayramlar vesilesiyle çoğaltmak ve başkasının mutluluğuyla mutlu olmayı bilmenin milletimizin asli karakteri olduğunu vurgulayan Altındere, "Huzur ve barış içinde idrak edeceğimiz Kurban Bayramı vesilesiyle vatandaşlarımızın birlik ve beraberliğinin daha da pekişeceğine yürekten inanıyorum" ifadesini kullandı. 

Altındere, mesajında şunları kaydetti:  

"Bayramın kazandıracağı manevi anlayışla sosyal dayanışma duygularımızı zirveye ulaştırıp yoksul ve muhtaç durumda olanlara yardım eli uzatıp sevinçleri olduğu kadar acıları ve sıkıntıları da paylaşıp mutlu geleceğe birlikte yürüyeceğiz. İnanıyorum ki birlik ve beraberlik içinde idrak edeceğimiz Kurban Bayramı, bütün milletimizin yüreğine daha çok ferahlık ve daha çok huzur verecek, milli ve manevi dayanışmamızı ve kardeşlik duygularımızı güçlendirecektir. Bu duygu ve düşüncelerle mübarek Kurban Bayramı'nın tüm İslam alemine huzur, sağlık, mutluluk ve hayırlar getirmesini dilerim."

Editör: Barış Köksal