Pandemidan dolayı uzun süredir bir araya gelemeyen Mersin Yatırımcı İş İnsanları Derneği (MERYAD) ailesi kahvaltıda buluştu.

Mersin'in önemli STK'larından MERYAD, pandemi sonrası projelerine kaldığı yerden devam edecek. 82 kişinin katıldığı, Chefmezze'de gerçekleştirilen kahvaltıda pandemi dolayısıyla ertelenen tüm projelerin başlatılması kararı alındı.

"PROJE ÜRETMEYE KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM EDECEĞİZ"

Pandemi nedeni ile birçok projelerin askıya alınması sonrasında yeniden bir araya gelen MERYAD üyeleri, Coşkun Doğmuş'un başkanlığında yeniden güç birliği yaptı. Projelerine kaldıkları yerden devam edeceklerini belirten MERYAD Başkanı Coşkun Doğmuş, "Mersin'in önemli iş insanlardan oluşan üye kadromuz ile birlikte çıktığımız yolda hepimizin ortak paydası Mersin oldu. Bu şiarla her geçen gün Mersin'in kalkınmasına ve gelişmesine önayak olacak projeler ürettik ve çözüm önerileri sunduk. Yeni kurulan bir dernek olarak çok yol aldık. Pandeminin ortaya çıkması ile birlikte ne yazık ki tüm dünyada olduğu gibi biz de hareketsiz kaldık. Bu gün burada 82 kişilik kadromuzla yeniden bir aradayız. Projelerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz. Güçlü bir STK olarak üyelerimiz ile birlikte Mersin için çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. 

Editör: Barış Köksal