Sorduğu sorular ile gündemi değiştiren Av. Murat Altındere'nin Twitter hesabında takipçi sayısı ikiye katlandı

17-25 Aralık sürecinden bu yana FETÖ'ye Mersin'de dava üstüne dava açan Av. Murat Altındere'nin kişisel Twitter hesabında takipçi sayısı ikiye katlandı.

17-25 Aralık oyunundan bu güne Fethullah Gülen'in Mersin'deki uzantılarına dava üzerine dava açan ve verdiği mücadele ile dikkat çeken Av. Murat Altındere'nin Twitter hesabı 15 Temmuz sonrasında yoğun ilgi görüyor..

15 Temmuz öncesinde takipçi sayısı 200 civarında olan Altındere'nin @murat_altindere isimli Twitter hesabında takipçi sayısı 556'ya kadar çıktı.. FETÖ operasyonları ile ilgili sürekli olarak doğru ve güncel bilgiler aktaran Av. Murat Altındere, zaman zaman gazetecilerden bile önce bazı bilgileri paylaşıyor..

Altındere özellikle sorduğu bazı sorular ile Mersinliler'e bazı isimlerin FETÖ'den gözaltına alınan şahıslar ile ilgili bağlantılarını aktarıyor..

Altındere'nin son sorduğu soru ise akıllarda büyük bir soru işareti bıraktı..

@murat_altindere isimli hesabından, 'Bugün Fetöden hakkında Tutuklama çıkan ve uzun zamandır fetöcülerin açıktan avukatlığını üstlenen Av.S.Ö hangi vekilimizin şahsi avukatı !!!' diyerek soran Murat Altındere, Mersin Ak Parti Milletvekillerinden birisinin avukatının FETÖ'den tutuklandığını duyurdu..

Şimdi tüm Mersin bu milletvekilinin kim olduğunu merak ediyor..

Editör: Barış Köksal