Yeşil ve Aktay erkeklerinin cilt bakımlarını düzenli olarak yaptırmaları gerektiğine dikkat çekerek, şu ifadelere yer verdiler;


Parlak ve pürüzsüz bir görünüm, doğru cilt bakımı ile başlar. Cildin güzelliğini korumak için yapılması gereken cilt bakımı, cilt üzerinde biriken ölü tabakayı temizleyerek cildi yenilemek için yapılan uygulamaları kapsar. Bu şekilde kusursuz cilde sahip olabilirsiniz.

* cilt analizi yapılıp cilt için uygun bir protokol hazırlanır.
*cildi kir, toz ve makyaj artıklarından temizlenip, bir sonra ki aşamada kullanılacak ürünün cilde nüfusunu kolaylaştırılır.
*Cilde uygun ürünler kullanılarak peeling yardımıyla cilt üzerinde bulunan ölü hücreler ciltten arındırılır. Ayrıca peeling masaj etkisi yaratarak kan dolaşımını hızlandırıp cildin daha genç görünmesi sağlanacaktır.
*Cildin yapısına uygun süre de buhar verilir. Buhar cildi nemlendirip , komedonların( siyah nokta) rahatlıkla çıkmasını sağlayacaktır.
* Komedon ve sebumlar fazla tahrip etmeden temizlenir.

*hydrafacail vakum ile gözenekler derinlemesine temizlenir. İnce kırışıklıklar için iyi olan vakum işlemi önemli rol oynar.
* Ozon buharı verilip cilt üzerindeki yağ tabakası kurutulur. aynı zamanda bakteri ve mikropların yok olması sağlanılır.

*cildin ihtiyacına göre maske uygulanıp daha genç ve pürüzsüz görünmesi sağlanılır.
*Tonik ile gözenekler dezenfekte edilip sıkılaştırılır.
*Cilde yapılan uygulamalar sonrası yorulan cilde masaj yapılarak rahatlatılır.

Cilt yapısını tanıyıp eksikleri gidermek adına bakım yapmak oldukça önemlidir. Böylece daha sağlıklı görünen, aydınlık ciltlere sahip olunabilir. Cildin eksiklerini görmemek, cilt tipine uygun olmayan ürünler kullanmak akne, yara vb. farklı cilt sorunlarının oluşmasına yol açabilmektedir. Cilt bakımının her ay uzman kişiler tarafından yapılmasını tavsiye ederiz.

Editör: Barış Köksal