Mersin'in turizm sektörüne farklı bir soluk kazandıran Mojo, doğayla iç içe konsepti ile Mersinlilerin büyük beğenisini topladı. Mersin'de uzun yıllardır hizmet veren Aşina Restorant ise Mojo Otel'de yeni bir şube açarak denize sıfır konseptte "Aşina Mojo" ismiyle hizmet verecek. Ayaş'ta hizmet verecek olan Mojo Otel'de "Aşina" olduğunuz lezzetler sizleri bekliyor.


"HERŞEY DÜŞÜNÜLMÜŞ"

Tatil yapmak isteyenlerin kısa sürede dikkatini çeken Mojo, odaları, locaları ve lezzetleri ile kaliteli bir hizmet sunuyor. Restoran kısmında ise Mersin'in sevilen Restoranı Aşina ile işbirliği yapan Mojo, Mersin'de adeta Alaçatı havası estirdi.


"MERSİN, ADINI TURİZMLE DUYURMALI"

Mojo Otel &Beach Kurucusu Emel Yılmaz, Mersin'in turizm alanında adını duyurması gerektiğini belirterek, "Mojo Otel & Beach kısa sürede Mersinlilerin ve çevre illerin dikkatini çekti. Burada bir Alaçatı havası oluşturmak istedik ve başarılı olduk. Mersin'in bilinen restoran'ı Aşina ile işbiliği yapmaktan da oldukça mutluyuz. Mersin adını turizmle duyurmalıdır. Cennet gibi bir şehirde yaşıyoruz ve bu kente sahip çıkmamız gerekiyor. Kentimize yeni turizm alanları kazandırmak, farklı lezzetler ve kaliteli hizmetler sunmak için daha çok çalışacağız" dedi.


 

Editör: Barış Köksal