Filosuna her geçen gün farklı segmentlerde araçlar ekleyen ve araç kiralamada Mersin'in bilinen markası haline gelen Elçin Auto, her bütçeye uygun araç seçenekleri ile hizmet vermeye devam ediyor. Çarşı, Pozcu ve Yenişehir'de yer alan şubeleri ile Mersin'in hemen hemen her bölgesine hizmet veren Metin Elçin yönetimindeki Elçin Auto, günlük, haftalık, aylık ve yıllık araç kiralama hizmeti veriyor. 


"ŞİRKETLERİN TERCİHİ HALİNE GELDİK"


Özellikle orta segment araçlarda şirketlere filo kiralamada başarı gösterdiklerini belirten Elçin Auto Kurucularından Metin Elçin, "Mersin'de araç kiralama noktasında 3 şubemiz ile hizmet vermeye devam ediyoruz. Her bütçeye uygun 100 araçlık filomuzla birlikte kalite ve güven ışığında etkin çözümler üretiyoruz. Özellikle Mersin'de birçok şirketin tercihi haline geldik. Yıllık araç kiralama noktasında şirketlerin bize olan güveni bizleri mutlu edior. Bunların yanı sıra günlük, haftalık ve aylık olarak da hizmetimiz mevcut. Bütün araçlarımızda kasko güvencesi var. Bizden hizmet alan hiç kimseyi mağdur etmiyoruz. Oluşabilecek herhangi bir olumsuzlukta araç kiralama hizmeti alan müşterilerimizin her zaman yanındayız. Gerekli bütün çözümleri sunuyoruz" dedi.


"ÖZEL ŞOFÖRLÜ VİP HİZMET"


VİP hizmet isteyenlere yönelik müşterinin talepleri doğrultusunda şoförlü araç kiralama hizmeti sunan Elçin Auto, aynı zamanda VİP araçlarını şoförsüz olarak da kiralayabiliyor. 


"HEDEFİMİZ SEKTÖRDE ÖNCÜ OLMAK"

Güvenilir hizmet anlayışını benimsediklerini belirten Elçin, "Hedefimiz, sektörde seçkin ve güvenilir firmalar arasında yerimizi en kısa sürede almaktır. Sektördeki rekabetin farkında olmamız, başarının kaliteli ve güvenilir hizmet anlayışından geçtiğini, varolmanın ilk kuralının siz değerli müşterilerimizin memnuniyeti olduğunu bir kez daha gözler önüne sermektedir" ifadelerini kullandı. 

ELÇİN AUTO İLETİŞİM : 0532 386 74 82

Editör: Barış Köksal