www.cukurovaexpres.com / Özel Haber

Çukurova Expres Gazetesi olarak her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz ve bu yıl 25 Nisan tarihinde Mersin'de yapılacak olan Zirvedekiler2014 - Yılın Enleri Ödül Töreni ile ilgili Tertip Komitesi yaptığı çalışmalar sonrasında gecenin sunucusunu ve gecede sahne alacak sanatçıyı belirledi..

Zirvedekiler2014 - Yılın Enleri Ödül Töreni Tertip Komitesi Başkanı Murat Altındere yaptığı açıklamada, 'Tertip Komitesi olarak organizasyonun en güzel şekilde tamamlanması için gerekli çalışmaları yapıyoruz.. Ödül törenimizin sunucusu daha önce de bir çok ulusal ve uluslararası ödül törenini sunmuş olan, aynı zamanda son yıllarda Çılgın Dershane filmiyle adından sık sık söz ettiren Okan Karacan olacak.. Bu güne kadar bir çok televizyon ve radyoda sunucu olarak görev yapan ve bir çok şov programına katılan Okan Karacan'ın gecemize sunumuyla renk katacağına inanıyoruz' dedi..

GECEDE KİM SAHNE ALACAK.?

Zirvedekiler2014 - Yılın Enleri Ödül Töreni'nde sahne yapacak olan sanatçının belirlenmesi konusunda da çalışmaların tamamlandığını ifade eden Tertip Komitesi Başkanı Murat Altındere, 'Ödül törenimizin ardından bu güne kadar bestelediği şarkılar ile bir çok ünlü isme çıkış yaptıran, Tarkan başta olmak üzere bir çok ünlüden dinlediğimiz şarkıların söz yazarı ve bestecisi olan, ayrıca bir çok ünlü isim ile düet yapan, işinde oldukça başarılı bir isim olan Ümit Sayın sahne alacak.. Ödül Törenimizin konseptine uygunluğu açısından Ümit Sayın'ın da Zirvedekiler2014 - Yılın Enleri Ödül Töreni'ne renk katacağına inanıyorum' dedi..

ÜNLÜ İSİMLER GELİYOR

Çukurova Expres Gazetesi İmtiyaz Sahibi Burak Karataş ise bir çok ünlü isim ile temaslarının devam ettiğini, önümüzdeki günlerde açıklanacak isimlerin Mersin'e davet edildiklerini belirterek, 'İş, sanat ve spor camiasından bir çok isim ile temas halindeyiz.. Şu anda isimleri açıklamayacağız; ama bu güne kadar gerçekleşen en iyi 'Zirvedekiler' organizasyonu olacağına eminiz' dedi..
Zirvedekiler2014 - Yılın Enleri Ödül Töreni 25 Nisan 2014 cuma tarihinde gerçekleştirilecek..
Editör: Barış Köksal