Güzeloğlu ilk olarak Tarsus Belediye Başkanı Mehmet Can’ı makamında kabul etti. Kabulde konuşan Vali Güzeloğlu, Tarsus Belediye Başkanlığı’na seçilen Şevket Can’ı kutlayarak, görevinde başarılar diledi.
Başkan Şevket Can ise kendilerini kabul ettiği için Vali Güzeloğlu'na şükranlarını sunarak, "Belediyecilik anlamında uzun yıllardır değişik kademelerde hizmet verdim. Tarsus'ta 30 Mart yerel seçimlerinde Belediye Başkanı seçilme teveccühünü yaşadım. Yeni dönemde Sayın Valimizin de destekleriyle Tarsus'u daha iyiye ve güzele taşıyacağız" dedi.
Can'ın ardından Güzeloğlu, Türk Arap Ülkeleri İş Adamları Derneği Başkanı Emin Ucuz’u ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti. Ziyarette konuşan Güzeloğlu, merkezi Mersin'de bulunan Arap Ülkeleri İş Adamları Derneği’nin 6’ıncı olağan kurulunda yeniden başkanlığa seçilen Ucuz’u ve yönetim kurulu üyelerini kutlayarak, yeni çalışma döneminde kendilerine başarılar diledi.
Geçtiğimiz günlerde yapılan dernek başkanlığı seçimlerinde güven tazeleyen Emin Ucuz ise Vali Güzeoğlu'na, kendisini ve yönetim kurulu üyelerini kabul ettikleri için şükranlarını sunduğunu dile getirdi.
Vali Güzeloğlu, son olarak da Mersin İnşaat Mühendisleri Odası’nın 12’inci genel kurulunda yeniden başkanlığı seçilen Halil Deveden ile yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti. Kabulde Başkan Deveden ile yönetim kurulu üyelerini kutlayan Güzeloğlu, yeni dönemde yapılacak olan çalışmalarla ilgili konuklarından bilgi alırken, Başkan Deveden ve yönetim kurulu üyelerine başarı dileklerinde bulundu.
İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Halil Deveden ise Vali Güzeloğlu ile Mersin'i ilgilendiren sorunları görüştüklerini belirterek, değerli görüşlerinden dolayı ve kendilerini kabul eden Güzeloğlu'na şükranlarını sunduklarını aktardı.
Editör: Barış Köksal