ÇUKUROVA EXPRES

Otomotiv sektörünün Mersin pazarındaki iddialı isimlerinden Gürsoy Otomotiv son zamanlarda binek araç satışının yanı sıra ticari araç satışına da ağırlık verdi. Yeni açılacak olan Tepeköy Belediyesi ile Mersin arasındaki dolmuş hattının araç talebini sınıfının en az yakıt tüketimi unvanına sahip olan Renault Masterler ile gideren Gürsoy Otomotiv yeni kurulacak olan kooperatif için 7 adet araç verdi. Yeni araçların bakım ve servis ihtiyaçlarını da karşılayacak olan Gürsoy Otomotiv, araçların 3 yıl boyunca bakım ve servis ihtiyaçlarını garanti kapsamında giderecek.

Servisçilerin bir numaralı tercihi olan Renault Master Otobüsün sürücü için kolaylık sağlayacak olan bazı özellikleri ise şu şekilde  

RÖMORK ÇEKİ KANCALARI

Yeni Master’a isteğinize göre monte edilebilecek 3 farklı römork kancası ile ağır yüklerinizi römork ile daha kolay taşıyabilirsiniz.

ALÜMİNYUM TAVAN BAGAJI, GEÇİŞ YOLU VE MERDİVENİ

Özel olarak Yeni Master için tasarlanan alüminyum tavan bagajı yüklemeyi kolaylaştırmak için arkada bir rulo ile donatılmıştır. Galvanizli çelik merdiven ve geçiş yolu tavan üzerine yüklemeyi kolaylaştırır.

TAVAN BARLARI

Her bir bar 46 kg yük taşıyabilir. Çift olarak satılır. Maksimum yük kapasitesi: barların ağırlığı dahil 200 kg.

AHŞAP TABAN, ÇAMURLUK ÜSTÜ VE YAN GİYDİRME

Yeni Master’in yükleme bölümünün eşya taşınması sırasında korunmasını sağlar. Kaymaz taban kaplaması da mevcuttur. Bu korumaların hepsinin standart veya ağır kullanım koşulları için farklı tipleri de mevcuttur.

ALARM

Yeni Master’inizin elektrik sistemi ile tamamen uyumlu Renault alarmı yabancıların aracınıza giriş teşebbüslerini engeller ve araç içinde har türlü hareketi algılar (alarm ön hazırlığı gereklidir).

 

ÖN / ARKA PAÇALIKLAR

Kaportayı taş ve çakıl sıçramalarına ve çizilmelere karşı korur.

ARKA CAM / YAN CAM KORUMA IZGARALARI

Sürücü için iyi bir geri görüş sağlarken, aracınızı hırsızlık teşebbüslerinden korur.

SÜRÜCÜ VE YOLCU İÇİN TEKSTİL PASPAS

Aracınızın zemini aşınma ve neme karşı korur.

NOVESTRA KAUÇUK PASPAS

Sızdırmazdır, tazyikli su ile yıkanabilir.

SİS FARI KİTİ

Sisli ve yağmurlu havalarda görüş alanınızı genişletir.

GERİ GÖRÜŞ KAMERASI VE EKRANI

Güneşlik üzerindeki bir ekranda yeni Master’inizin arkasını görmenizi sağlar. Geri vitese geçildiğinde, kamera sürücüye alacakaranlıkta bile net bir görüntü sağlar.

PARK SENSÖRÜ

Yeni Master’inizin arkasında yer alan Sersör araçile engel arasındaki mesafeyi bildirecek şekilde sesli bir sinyal yayar.

YANGIN SÖNDÜRÜCÜ KELEPÇESİ

Aracın kabinine 1 veya 2 kg’lik bir yangın söndürücünün sabitlenmesini ve çarpışma durumunda sabit kalmasını sağlar.

BLUETOOTH® ELLER SERBEST KİT

Parrot markalı bu model bir LCD ekran ile 2 entegre mikrofon ve bir seyyar kürsörden oluşmaktadır. Telefon rehberi ile arayan numara ekranda görüntülenir.

AUDIO CONNEXION BOX BAĞLANTI KUTUSU

Bu bağlantı kutusu aracınızın audio ses sistemi aracılığı ile bütün favori müziklerinizi dinlemenizi ve direksiyon altındaki kumandalarvasıtasıyla her an elektronik cihazlarınızı kullanmanızı sağlar. (mp3, USB bellek, veya iPod).

NOTE BOX

Note Box sayesinde her an elinizin altında post-it bulabileceksiniz.

ORGANIZER BOX

Elin erişebileceği yerdeki Organizer Box çok pratik küçük

Editör: Barış Köksal