Özel Mersin Ortadoğu Hastanesi, şehrin en köklü tek takımı olan Mersin İdman Yurdu'na sponsor oldu. 1925 yılında kurulan ve 93 yıllık bir maziye sahip olan Mersin İdman Yurdu, yaşadığı ekonomik sorunlar nedeniyle Süper Amatör Lig'e düşmüştü. Kırmızı Lacivertliler, geçtiğimiz hafta başlayan Lig'de de amatör maçta en fazla seyirci rekorunu kırarak rakibini 1 - 0 mağlup etmişti.

Özel Mersin Ortadoğu Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Engin Şahin, Mersin İdman Yurdu Yönetimi ile bir araya geldi. Şahin, "Mersin İdman Yurdu bu kentin en önemli değeridir. Biz her dönemde Kırmızı Lacivert renklere sahip çıktık. Bu kentte yaşayan herkesin takıma sahip çıkması gerektiğini düşünüyorum. Gerek Yönetimde olduğum dönem,  gerekse olmadığım zamanlarda bile destek vermeye devam ettik. Ben Mersin İdman Yurdu'na yeni sezonda başarılar diliyorum" dedi.

Mersin İdman Yurdu 2. Başkanı Şevket Varan ise Özel Mersin Ortadoğu Hastanesinin bu desteğinin kente örnek olması gerektiğini söyledi. Kendi çabalarımızla 93 yıllık kulübe sahip çıkıyoruz diyen Varan, "Ben Yönetim ve taraftarlarımız adına Hastanenin Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Engin Şahin'e teşekkür ediyorum. Herkesin bu davranışı örnek almasını istiyoruz. Biz kendimiz için değil, bu kentin tek marka değeri olan Mersin İdman Yurdu'na sahip çıkılmasını bekliyoruz" dedi.

Editör: Barış Köksal