Yardımseverlerle ihtiyaç sahibi vatandaşları bir araya getiren projeye başvuran veliler, Mezitli Belediyesine gelerek kırtasiye malzemelerini almaya başladı. İçerisinde kalem, defter, silgi gibi temel ihtiyaçların yanında kalemlik, boya seti, cetvel seti gibi yardımcı ürünlerin de bulunduğu çantalar, okulların açılmasıyla birlikte öğrencilere ulaştı. Türkiye'nin içerisinde bulunduğu ekonomik sıkıntıların çocukların eğitime ulaşmasına engel olduğuna vurgu yapan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, “Çocuklarımız derslerinden başka bir şey düşünmesin, velilerimiz de eğitim bütçesi kaygısı yaşamasın diye hayırsever Mezitli halkımızla birlikte kırtasiye malzemesi seferberliği başlattık. Kampanyamız çerçevesinde belediyemizin kaynaklarının yanında hayırseverlerimize çağrı yaparak ihtiyaç sahibi velilerimize destek olmak istedik. Hayırseverlerimiz yoğun ilgi gösterdiler. Bunun yanında ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız da büyük başvuru yaptılar. Zorlukları el ele vererek aşacak, geleceğimizin aydınlık yarınları olan çocuklarımıza mutlu bir yaşamı birlikte sağlayacağız. Tüm çocuklarımıza, öğretmen ve velilerimize başarılı bir eğitim yılı dilerim” dedi.
İhtiyaç sahibi tüm çocuklara kırtasiye malzemesi sağlamak amacıyla kampanyanın devam ettiğinin altını çizen Tarhan, hayırsever vatandaşları kampanyaya destek vermeye davet etti.

MIP 25 milyon TEU’nun üzerinde konteyner elleçleyerek yeni bir kilometre taşına ulaştı MIP 25 milyon TEU’nun üzerinde konteyner elleçleyerek yeni bir kilometre taşına ulaştı

Editör: Barış Köksal