AK Parti Mersin Milletvekili  Av. Zeynep Gül Yılmaz, TBMM’de MERYAD Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Doğmuş, Çukurova Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (Çukurova SİFED) Başkanı Hüseyin Kış, MERYAD Başkan Vekili Hasan Hüseyin İpek, Başkan Yardımcısı Hatice İğde, Genel Sekreter Serdar Helvacı, Dernek Saymanı Gürsel Alişan, Yönetim Kurulu Üyeleri Mahmut Cin, Necip Yücesoy, Can Erkan Gençay, Turgay Demirtaş, Tarık Ulusoy, Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri Didem Yapar Pektaş ve Mehmet Orhan Özbaba, Yüksek İstişare Kurulu (YİK) Başkan Yardımcısı Kemal Kaçmaz ve Osman Turan, YİK Sekreteri Çağrı Akbaş, YİK Üyeleri Hüseyin Kış, Öznur Gür, Mesut Sezer ve Devlet Özkan’dan oluşan heyeti ağırladı.

Heyet, TBMM'de gerçekleşen bir dizi ziyaretin ardından Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile bir araya gelerek, Çukurova Bölgesel Havalimanı ve Mersin-Antalya yolu çalışmaları ile ilgili bilgiler aldı.

Mersin için büyük önem taşıyan projeler var. Bunların başında Çukurova Bölgesel Havalimanı ve Antalya-Mersin yolu geliyor. Sn. Bakanımız Adil Karaismailoğlu ile bir araya gelerek Mersin'in projelerindeki son durum hakkında bilgiler aldık. Projelerin bir an önce hayata geçmesi hususunda Sn. Bakanımızdan destek sözü aldık. Mersin'in gelişmesi ve kalkınması için MERYAD olarak üzerimize düşen görevi yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Başta Sn. Bakanımız Adil Karaismailoğlu'na ve bize ev sahipliği yapan çok değerli AK Parti Mersin Milletvekilimiz Sn. Zeynep Gül Yılmaz'a ilgilerinden solayı MERYAD ailesi olarak teşekkür ediyoruz" dedi.

Editör: Barış Köksal