Mersin’de 42 yatak kapasitesi ile açılan Özel Mersin Ortadoğu Hastanesi, son yıllarda bu sayıyı 220 yatak kapasitesine  çıkararak sağlık hizmeti vermeye devam ediyor. 
Özellikle erişkin, ve yeni doğan yoğun bakım servisleri, tüm cerrahi ve dahili branşlar, çocuk servisi, fizik tedavi ve rehabilitasyon üniteleri, tam teşekküllü merkezi laboratuar ve radyoloji laboratuarı, bölümüne sahip olan hastane, Profesyonel 50 doktor ile hizmet vererek özellikle Kardiyoloji ve Kalp Damar Cerrahisi konusunda Mersin’de tercih edilen hastane haline geldi.


Ekonomik daralma nedeniyle battığı konuşulan Özel Mersin Ortadoğu Hastanesi, bu söylentilerin gerçeği yansıtmadığını bir kez daha gözler önüne serdi. Her geçen gün hasta kabulünü artıran Özel Mersin Ortadoğu Hastanesi, 2017 yılında açılan Onkoloji Servisi ile Mersin ili sınırlarındaki özel hastaneler arasında bir ilki gerçekleştirdi. 


Özel Mersin Ortadoğu Hastanesi, emeklilere ve çalışanlara sağlık indirimine de devam ediyor. Hasta kabulüne devam eden Hastane, Onkoloji hastalarına sağladığı ücretsiz muayene ve servis imkanından sonra bu seferde Üroloji servisinde tedavi gören ve görecek olan Emekliler ve çalışanlara da yüzde 50 indirim imkanı sağlıyor.

Editör: Barış Köksal