Yeni Zelanda'da yayın yapan 'The Rock' adlı radyo Sevgililer Günü için özel olarak hazırladığı yarışma programında eşinden boşanmak isteyen bir erkeğin canlı yayında bu isteğini karısına söylemesi halinde o kişinin bütün boşanma masraflarını karşılayacağını duyurdu. 'Boşan kazan' adlı programa ilgi büyüktü. Hemcinsleri arasından seçilen Sam adlı 31 yaşındaki yarışmacının 14 Şubat günü canlı yayında karısını arayarak 'sevgililer günü' hediyesini vermesi bekleniyor.
 
Yarışmanın ülkedeki aile terapistlerini ayağa kaldırdığı belirtilirken konuyla ilgili bir açıklama yayınlayan aile sağlığı kuruluşlarından 'Family First'ün başkanı Bob McCoskrie şunları söyledi:
 
'Bu program tamamen insanların zaafından yararlanıyor. Çiftlerin boşanma masraflarını ödeyeceklerini söylüyorlar peki ya ayrılma sonrasında oluşacak travmaları atlatmaları için gidecekleri doktorların parasını da ödeyecekler mi?' 'The Rock' geçen yıl 'Gelin kazan' adlı bir yarışma düzenlemiş ve kazanan kişiyi kendisine uygun bir eş bulması için 12 günlük Ukrayna tatiline göndermişti.
Editör: Barış Köksal