Bir erkeği kendinizden soğutmak istiyorsanız, bunları ard arda tekrarlamanız yeterli.. Ardına bile bakmadan koşarak kaçacaktır ...
 
15- "Düşünüyorum da"
 
Kadınları çözemeyen erkeklerin bu cümle karşısında afalladıkları kesin. Ucu açık bir cümle olan "düşünüyorum da" kadınların o an sizin pek hoşlanmayacağınız birşeyden bahsedeceğine dair en iyi işaretlerden biri.
 
14- "O masa rezerve"
 
Kalabalık bir grupla veya sırf kızarkadaşınızla gittiğiniz bir mekanı düşünün. Heryer dolu bir boş masa görüyorsunuz ve koştura koştura oraya gidiyorsunuz. Bir de bakıyorsunuz ki garson başınızda ve o cümleleri söylüyor.
 
13- "Ne zaman çocuk yapacağız?"
 
Kadınların evlendikten sonra çocuk doğurma isteklerinin kabardığını kimseye anlatmanın herhalde bir lüzumu yoktur. Çocuk seven bir erkek veya baba olmaya aday bir kişi olabilirsiniz ama bu soru kesinlikle tüylerinizi diken diken edecektir.
 
12- "Hayatım ben kilo mu aldım?"
 
Evet çoktan seçmeli yerine çoktan hileli bir soruyla karşı karşıyasınız. Bu soruya tüm erkeklerin hazırlıklı olmasında yarar vardır çünkü vereceğiniz evet ya da hayır yeterli olmayacaktır. Açıklamalarınıda hazırlamanız gerekli.
 
11- Uyurken başka bir erkeğin adını sayıklaması "Salih, Salih"
 
Her insan uykusunda konuşabilir. Eğer kızarkadaşınız aralıksız bir şekilde size kabuslar geçirtecek kadar başka bir erkeğin adını sayıklıyorsa bu durum kötüye işaret demektir.
 
10- Bir alışveriş merkezinde otomobilinizin plakasının anons edilmesi
 
Genelde bu tip anonslar sık sık başınıza gelmesede bu bir yemek yeme anında veya sinemaya yetişmeye çalıştığınızda başınıza gelirse kötü olur. Anonstan otomobilinizin plakası okunurken yanlış yere park ettiğiniz aklınıza gelecek.
 
9- "Ehliyet-ruhsat lütfen"
 
Trafik cezaları bu kadar pahalıyken hele haftasonunda bir gece vakti bu soruyla karşılaşmışsanız yandınız demektir. İçkili araba kullanmanın cezasını sonuna kadar çekmeye hazrılanın.
 
8- "Bugün annemlere mi gitsek?"
 
Kaynana gelin gerginliğinin benzerini erkeklerde yaşıyor. Anneme gidelim diyen bir kadın çoğu erkeği ürkütebilir.
 
7- "Hamileyim"
 
Hoppala, şimdi nereden çıktı bu diyenler ve daha fazlasını söyleyecek birçokerkek dünya üzerinde bulunuyor.
 
6- "Üzgünüz ama kartınızın bakiyesi yeterli değil"
 
Tam fotoğraflık bir kare. Özellikle de sevgiliniz yanınızdaysa en az birkere denemenizi tavsiye ediyoruz.
 
5- "Biraz erkek ol"
 
Zaten erkek değil miyim? sorusunu kendinize asla sormayın. Olumsuz bir durum karşısında bekleneni veremediğiniz zaman bu karşılığı alabilirsiniz. Bu lafı duymak istemezsiniz.
 
4- "Onunla birlikte oldun mu?"
 
Bu soru geldiği zaman anlayın ki onu aldattınız ve büyük bir kavga geliyorum diyor.
 
3- "Bende bir değişiklik farkettin mi?"
 
Unutmayın kadınlar detaycıdır. Sizinde bazen bu küçük detayları görmeniz gereklidir. Kadınların yaptıkları değişiklikleri ne kadar erken farkederseniz o kadar iyi olur.
 
2- "Konuşmamız gerek"
 
Kadınlardan bu cümleyi herhangi bir ülkede herhangi bir dilde duyarsanız duyun anlamı aynı olacaktır. Bela geliyorum diye bağırıyordur.
 
1- "Bu gece olmaz"
 
Kadınların erkeklere vereceği en büyük cezalardan biri cinsellikle alakalı olanıdır. Bir erkeğin duymak istemeyeceği en temel cümlelerden biri budur. Özelliklede tekrarlanan bir seri halinde her gece oluyorsa.
Editör: Barış Köksal