Antalya'da teleferik kazası! Mahsur kalan 112 kişi kurtarıldı, 9 kabindeki tahliye çalışması sürüyor Antalya'da teleferik kazası! Mahsur kalan 112 kişi kurtarıldı, 9 kabindeki tahliye çalışması sürüyor

Sarıyer Kemerburgaz Caddesinde Recep K. idaresindeki hafif ticari araç, döneceği istikameti kaçırıp sola doğru manevra yaptığı sırada ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın kullandığı motosiklete çarptı.

ACUN VE KIZI HAFİF ŞEKİLDE YARALANDI
Kazada motosikletten düşen Acun Ilıcalı ve kızı İlknur Banu Ilıcalı Ceyhun hafif şekilde yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Polis ekiplerinin yaptığı testte ise sürücü Recep K.'nın alkolsüz olduğu belirlendi. Sürücü Recep K. polis ekipleri tarafından emniyete götürüldü. Kazayla ilgili ekiplerin çalışmaları sürüyor.

Ünlü yapımcı Acun Ilıcalı kaza yaptı! İşte son durumu

Gelen ilk bilgilere göre Ilıcalı'nın çarpmanın etkisiyle kolunda kırık oluştuğu öğrenildi. Hastaneye kaldırılan Ilıcalı'nın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Ilıcalı, 2019 yılında da lüks spor  otomobiliyle otobanda seyir halindeyken aracının lastiği patlaması sonucunda kaza geçirmişti. Kazayı yara almadan atlatan Ilıcalı, "Talihsiz bir trafik kazası geçirdim. Sağlık durumum çok iyi. Arayan soran herkese teşekkürler, sevgiler" açıklamasını yapmıştı.

Acun Ilıcalı anne ve babasını trafik kazasında kaybetmiş, kızının vücudunda da 18 kırık oluşmuştu. Bu kazadan sonra yoğun bir travma geçirerek bir yıl boyunca evden çıkmayan Ilıcalı sonrasında eşinden de boşanmıştı.

Editör: Barış Köksal